UTBILDNINGAR

Fransförlängning Utbildning

 

Om du  vill få en professionell utbildning och  jobba seriöst med världens roligaste yrke, ska du välja Glowlash.  Vi är att en SEYF godkänd skola och  har marknadens bästa urval av produkter när det gäller kvalitet, pris och hälsoaspekt. Du ska känna dig trygg i din yrkesroll och kunna få rådgivning och support av oss så länge du vill.

Hos oss på Glowme kan du gå en professionell utbildning och bli certifierad ögonfransstylist. Vi ser till att du får full uppmärksamhet från läraren för att du ska bli trygg inom din yrkesroll, därför tar vi max fyra elever åt gången och inga förkunskaper krävs. Fransförlängning är ett vackert hantverk som kräver mycket tålamod och precision, därför är en av våra målsättningar med denna utbildning att du får tid att öva hos oss i salongen.

Alla ögon är vackra, fransförlängning gör att ögonen markeras mer, ser större ut och ögonens kontur intensifieras, detta ger ett lysande lyft för hela ansiktet.

Vi jobbar med singel metod, som är den säkraste och varsammaste tekniken inom fransförlängning . Singel metod innebär att man fäster en syntet frans på en naturlig frans. Stylisten anpassar förlängningen efter kundens förutsättningar.

Tack vare singel metoden och den tekniken du lär dig att applicera fransar med kan kunden fortsätta med fransförlängning år efter år utan att behöva vila fransarna.

Behandlingen pågår i ca två timmar, den upplevs behaglig och smärtfri. Kunden ligger bekvämt på massagebädd med stängda ögon, oftast händer det att kunden slappnar av och somnar under behandlingen.

Stylisten anpassar sig efter kundens förväntningar på resultatet, därefter avgörs form, längd och sort av fransar som skall appliceras.

Efter behandlingen får kunden information om fransarnas växtcykel, instruktioner om skötselråd och rekommendation för 

påfyllning efter ca tre veckor.

Du som stylist lär dig bedöma vilken form och fransar som passar kundens ögon, men även beakta kundens önskemål som alltid står i fokus. Med dina goda kunskaper, professionella kundbemötande samt den höga kvalitén på produkterna, kommer du att ha trogna återkommande kunder i flera år framöver.

PRIS OCH INFORMATION

Pris och information

Pris 11 500 kr ex moms (14 375 kr ink moms) inklusive start kit värde ca 6 000 kr.

Vi erbjuder en 4 dagars utbildning för dig som vill bli certifierad ögonfransstylist, kompendium och Start kit ingår i utbildningskostnaden. Start kit räcker till ca 175 nya set fransförlängningar. Certifikat delas ut efter ett klarat prov. Du kan få rådgivning, support och försäljning av material. Max antal elever per kurstillfälle är 4 elever.

STARTKITT

HÄRDPLASTUTBILDNING

Volumeutbildning